Ik ben Rob Treebusch en sinds kort heb ik mijn passie voor beeldende expressie weer opgepakt. Na ruim 30 jaar mij op mijn baan te hebben gericht, kan dat nu wat minder. Ik besteed meer tijd en energie aan fotografie, schilderen en andere beeldende kunst. Daarnaast ben ik op dit moment met een project bezig om een grote custom tour-motorfiets om te bouwen tot een elektrische.

Mijn jeugd was een lastige periode in mijn leven. PTSS behandelingen en onlangs een opname van 6 weken waren de aanleiding tot verandering. Tijdens de laatste behandeling was er geen internet en telefoon beschikbaar, waardoor ik andere middelen zocht. Uiteindelijk uitte ik mijn emoties in schilderen en werd ik door peers en councelers daarin aangemoedigd.
Ik voelde mij als kind “niet goed genoeg”, en nu durf en wil ik dit wel.

Aan het einde van de behandeling volgde een SWOT (Strength, Weaknesses, Opportunities and Threats), waarin mij werd aangeraden vooral aandacht te besteden aan mijn beeldend talent. Laatst zag ik een theezakje met het label “wat wil je bereiken voor je volgende verjaardag?” Direct daarna heb ik mijn  creaties geïnventariseerd. Daarop heb ik deze website gemaakt met mijn eigen domein en ik moet zeggen dat ik mij daar bijzonder goed bij voel. Een deel van de opbrengst van mijn werk wordt gebruikt om anderen die behoefte hebben aan soortgelijke hulp daarin te stimuleren en ondersteunen. Met uw opdracht steunt u dan gecombineerde Nederlandse en Engelse psychische,- en verslavingshulpverlening.

Ik ben altijd bereid om wensen, mogelijkheden en eventueel een opdracht tegen een redelijke vergoeding te bespreken. Mogelijkheden zijn een schilderij of foto(s) / reportages, presentaties op een thema of product. Andere beeldende mogelijkheden zijn natuurlijk bespreekbaar.
Bij thema’s denk ik bijvoorbeeld aan:
– Natuur in relatie tot mens en maatschappij;
– Techniek cq industrie in relatie tot verbetering omgeving en milieu;
– Emotie, mensen en cultuur.
CO2 emission reduction with biogas from glycerine-1
Productvoorbeelden zijn:
– Revalidatie, verzorging en herstel;
– Sport en spel;
– Evenementen;
– Alle materiële producten.
giving-or-keeping-the-flower-1.jpg

Rob Treebusch

Hieronder is er ruimte voor reactie.
Bij vragen of opmerkingen over een eventuele opdracht, neem ik zo spoedig mogelijk contact op.

Translate »
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: